ניתוח לתיקון פזילה.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/01/2016 | 11:54 | מאת: Adi

שלום, בני בן שנתיים ו3 חו' עבר ניתוח לתיקון פזילה בשתי העיניים. לפני כן,ניסינו טיפול של משקפיים, וסגירת שתי העיניים לסירוגין. הוא שבוע אחרי ניתוח. האם לדעתך במקרה כזה הוא יצטרך משקפיים בהמשך? כרגע בהוראות הרופאה, אני ממשיכה לשים לו משקפיים. **הפזילה הופיעה תחילה בעין שמאל בלבד בגיל שנה ו-7. תודה רבה

17/01/2016 | 20:47 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעדי שלום מסוג השאלות שאין טעם לשאול את מי שלא בדק את החולה, ומכיר את כל הנתונים והמהלך. כדי לענות לך צריך לדעת, בין השאר, את: התשבורת המדויקת עם ובלי טיפות. כמה הייתה הפזילה לפני הניתוח, לרחוק ולקרוב, עם ובלי המשקפיים כמה הפזילה אחרי הניתוח, לרחוק ולקרוב, עם ובלי המשקפיים חדות הראיה עם ובלי תיקון. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה