פזילה כלפי מעלה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/11/2015 | 20:35 | מאת: גלית

שלום רב,אני בת 41 וכל השנים היתה לי פזילה סמויה אשר לפתע נהפכה לפזילה שממש נראית לעין. פזילה בעין אחת כלפי מעלה. האם פזילה מסוג זה ניתנת לניתוח?משקפיים יעזרו?זה ממש מפריע לי. וכן יש רגעים שאני רואה כפול. תודה רבה.

20/11/2015 | 13:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קרוב לוודאי שיהייה צורך בניתוח אם תרצי לתקן את הפזילה. ייתכן שיש גם צורך בבירור נוסף כדי להבין למה הפזילה החמירה לאחר כל כך הרבה זמן. מציע שתגשי לבדיקה לרופא עיניים שעוסק בפזילה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה