פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/11/2015 | 18:50 | מאת: הודיה

שלום,יש לי תינוק בן שנה וארבע,בגיל שנה עשינו לו בדיקת ראיה והכל היה תקין.לאחרונה שמנו לב כי כשהוא מסתכל על חפצים מקרוב מאוד או שמצהיר לפנים הוא מביא את שני העיניים קדימה.האם יש צורך לבדוק את זה?ממה זה יכול לנבוע

20/11/2015 | 13:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קשה יהיה לדעת בלי בדיקה נוספת. ילדים נוהגים לקרב חפצים גם כשהכל בסדר, אבל ייתכן שיש קושי (קוצר ראיה למשל) שלא אובחן בבדיקה הקודמת. אני מניח שהבדיקה כללה הרחבת אישונים ובדיקת תשבורת. אם לא, כאילו לא נבדק. בכל מקרה, אם התלונה נמשכת, מציע שייבדק שוב. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה