הרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/10/2015 | 21:00 | מאת: מלי

"ר נוימן שלום רב, לפני כשבועיים שאלתי באתר לגבי טיפות להרחבת אישונים וההשפעה שיכולה להיות אם קבעתי לבני שתי בדיקות במרווח של יומיים. תודה רבה על תשובתך, כתבתי שאלת המשך אך נראה שלא מבחינים בה. קבעתי לבני שתי בדיקות באותו שבוע כאשר הבדיקה הראשונה היא ביקורת אצל האוטוטרפיסט שטיפל בנו ובדיקה שניה אצל מומחה לצורך קבלת חוות דעת שניה בה אני מעוניינת לאחר שנראה מה מצבו של בני. אני מבקשת שוב לשאול, לאחר כמה זמן להערכתך כדאי לקבוע את הבדיקה השניה על מנת שבוודאות לא יהיה טשטוש ראיה בבדיקה השניה כפי שציינת שעלול להיות? בתודה רבה ובברכה!

06/10/2015 | 08:44 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למלי שלום, ודאי שהבחנתי (ושאלתי אותך למה לקבוע מראש שתי בדיקות ולא ללכת מיד לאיש מקצוע אחד שאת סומכת עליו. את מזמינה לעצמך בלבול וצורך בייעוצים נוספים כדי להכריע בין השניים, אם יהיו הבדלים) לשאלה עצמה- האפקט של טשטוש הראיה חולף ברוב מהקרים לאחר מספר שעות. לעתים נשאר ליום או יומיים. שבוע ימים זה בסדר גמור. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה