פזילה בן שנתיים ו3 חוד

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/10/2015 | 00:13 | מאת: מירי

שלום, ראיתי לאחרונה שכשהבן שלי מרים את עיניו למעלה עין ימין שלו עולה יותר מהשניה..ממש כמו פסילה, כשהו מסתכל ישר,למטה או לצדדים אין פזילה . מה אפשר לעשות?תודה

05/10/2015 | 10:02 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירי שלום, לקחת אותו לרופא עיניים לילדים שעוסק בפזילה שיבדוק אותו, יקבע אבחנה, ובמידת הצורך, טיפול. לפי התאור, ייתכן שמדובר בתסמונת בראון (הפרעה בהרמת העין כאשר היא פונה כלפי פנים, לכיוון האף), ולא תמיד צריך לטפל. רק מי שיבדוק אותו יוכל לתת לך תשובה עניינית. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה