טיפות להרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/09/2015 | 09:33 | מאת: מלי

שלום רב, קבעתי לבני תור לשני רופאי עיניים בהפרש של יומיים. אני מאמינה שבשתי הבדיקות ישימו לו טיפות להרחבת אישונים. האם זה בסדר שישימו לו את הטיפות שוב אחרי יומיים? או שלא טוב לעיניים? האם תהיה לכך השפעה אחרת? תודה רבה.

29/09/2015 | 14:31 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למלי שלום אין בעיה עם זה (יש מחלות עיניים בהן הטיפול האלו משמשות לטיפול קבוע). מה שכן, תתכן שארית טשטוש שתפריע לבדיקת הראיה בפעם השניה. למה לקבוע תור מראש לשני רופאי עיניים? דר. נוימן

29/09/2015 | 19:31 | מאת: מלי

ד"ר נוימן שלום ותודה רבה על תשובתך, הבדיקה הראשונה היא ביקורת אצל האוטוטרפיסט שטיפל בנו ובדיקה שניה אצל מומחה לצורך קבלת חוות דעת שניה בה אני מעוניינת לאחר שנראה מה מצבו של בני. לאחר כמה זמן להערכתך כדאי לקבוע את הבדיקה השניה על מנת שבוודאות לא יהיה טשטוש ראיה כפי שציינת שעלול להיות? בתודה וברכה!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה