עין קטנה יותר מהשניה אצל ילד

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/09/2015 | 21:42 | מאת: מיה

שלום, בני בן ה- 10 כבר כמעט שנה שעין שמאל קטנה יותר מהשניה. האם זה משהו מסוכן? יש לציין שסובל הרבה מדלקות עיניים. ממתינה לתשובה, זה קצת מלחיץ אותי שהעין לא חוזרת לקדמותה. תודה

29/09/2015 | 18:05 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיה שלום, אני מניח שההבדל הוא לא בגודל העיניים עצמן, (גלגלי העיניים), אלא במפתח העיניים, כלומר שהעפעף יותר נמוך. אם זה משני לדלקת כרונית, זה בדרך כלל מסתדר. הטוב ביותר שתיבדק על ידי רופא עיניים לילדים שיתייחס ספציפית לנושא. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה