בכי ללא דמעות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/09/2015 | 01:01 | מאת: לירון

שלום. בני בן 3 וחצי חודשים ועדיין לא ראיתי אצלו דמעות. גם כשהוא בוכה (לפרקי זמן מאד קצרים, נראה יותר מתרגז מאשר בוכה ואני נגשת להרגיע מהר מאד) האם מצריך בדיקה או שדמעות יכולות "להגיע" בשלב מאוחר יותר. תודה רבה

17/09/2015 | 01:11 | מאת: לירון

היי. ראיתי בתשובות קודמות שהדמעות מתנקזות טוב ולכן לא זולגות על הלחיים. אז אני מניחה שזו התשובה :) תודה על הפורום!

17/09/2015 | 01:11 | מאת: לירון

היי. ראיתי בתשובות קודמות שהדמעות מתנקזות טוב ולכן לא זולגות על הלחיים. אז אני מניחה שזו התשובה :) תודה על הפורום!

20/09/2015 | 15:26 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללירון שלום, אכן. אם העין תקינה, (קרנית זכה, אין גרוי) סימן שמייצר מספיק דמעות. הניקוז מספיק טוב כדי שגם העודף שנוצר בזמן בכי יתנקז לאף ולא יזלוג על הלחי. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה