יעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/08/2015 | 11:50 | מאת: מ

שלום רב, בני בן חצי שנה. צריך להרכיב משקפיים עקב בעיית פזילה (מתחלפת) ורוחק ראייה. פוס טיפול ברטיות כל עין שעה ביום. המרשם שנקבע הוא: OS +3.5-1.0*15 OD+4.5-0.5*15 הבעיה היא שהוא כל הזמן מוריד את המשקפיים . הוא נמצא איתם כבר כשלושה שבועות ובימים האחרונים זה אפילו החמיר. אין לי מושג האם הבעיה במסגרת שיושבת מאחורי האזניים ומציקה לו או שהמספר לא טוב לא. מאיפה להתחיל אנחנו ממש מתוסכלים. ואיך בכלל יודעים אצל תינוק האם המשקפיים טובות לו או לא תודה

29/08/2015 | 16:03 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ל מ(?) שלום, אני מבין את השאלות, אבל איך אפשר לענות עליהן (האם המספר מתאים? האם המסגרת יושבת נכון וכו) בלי לבדוק את הילד? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה