דלקת עיניים ויראלית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/08/2015 | 21:46 | מאת: א

בני בן ה-11 חודשים סובל מדלקת עיניים ויראלית כמעט חודש :( רופאת העיניים המליצה על טיפול בטוברקס טיפות ומשחה (פעמיים ביום טיפות ופעמיים ביום משחה). הוא מטופל כך כמעט 10 ימים ואין שיפור. האם זה מסוכן? מדוע הדלקת אינה חולפת? אני ממש מודאגת תודה

29/08/2015 | 15:58 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לא ממש הבנתי. דלקות ויראליות בדרך כלל קצרות יותר. דלקות ויראליות לא מגיבות לאנטיביוטיקה (כגון טוברקס) משהו לא ברור. מציע שתחזרי לרופאה לבדיקה חוזרת והסבר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה