כיסוי עין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/08/2015 | 14:04 | מאת: שלומית

שלום רב, בץי היא בת 5.5 עם משקפיים בשל אסטגמטיזם מגיל 3.5. משקפיים נוכחיות: re +1.00+1.25X90 le +0.5+2.5X90. בבדיקה מלפני כמה ימים הרופאה כתבה כך: "פער של שורה בח.ר. בין העיניים. שיפור בשתיהן. למרות שלא עונה על הגדרת עין עצלה - לאור אנאיזומטרופיה ופער עיקבי גם עם משקפיים - נתחיל טיפול מינימלי בסגירות של עין ימין. מעקב בעוד 2-3 חודשים". שאלתי היא כזו: האם יש משמעות אם השעתיים ביום יהיו רצופות או מחולקות ליחידות של חצי שעה-שעה כל פעם?

16/08/2015 | 18:30 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הסגירות- רעיון טוב. אפשר לחלק, לא כדאי , יותר בלגן. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה