שלום, בעבר שמעתי שזה בריא להסתכל על השמש

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/07/2015 | 13:20 | מאת: להסתכל על השמש?

(באופן אישי זה מאיר לי את הראיה ולכן אני די מבסוט מזה) אז הסתכלתי לפעמים לכמה שניות/דקה/שתיים(אולי יותר בהגזמה) 1. לאחרונה שאלתי את עצמי, אולי אני צריך להיות מוטרד מזה שהסתכלתי/מסתכל לפעמים על השמש ? 2. ואם כן מה הנזק שיכול להיות שנגרם בגלל זה ? 3. ואם זה גרם לנזק האם אדע זאת עכשיו ומיד בבדיקה אצל רופא עיניים ? או שרק בעתיד יתגלה הנזק שזה גרם (אם בכלל) ? תודה רבה.

03/08/2015 | 11:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

עלול לדרום לנזק קבוע לרשתית. בדיקת רופא עיניים תגלה אם כבר יש נזק כזה. להפסיק עם זה מיד. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה