קשר עיו

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/07/2015 | 10:24 | מאת: תינוק

שלום. הבן השני שלי יהיה בן חודש השבוע ונראה כיאלו העניים שלו לא מפוקסות. אינו מסתכל עליי באוכל או סתם כאשר מדברת אליו. כיאלו מרחף כזה. האם יש סיבה לדאגה?הדבר נראה לי מוזר..

25/07/2015 | 12:38 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ברוב המוחלט (בהנחה שבדיקת העיניים תקינה) מדובר בהבשלה איטית יותר של מערכת הראיה. אין לזה חשיבות מיוחדת (פרט לכך שמדאיג את ההורים...), ומתפתחת ראיה תקינה לחלוטין. קחי אותו לבדיקה לרופא עיניים לילדים, שיבצע בדיקה מלאה כולל בדיקת קרקעית ותשבורת. אם הכל תקין, הכל יהייה בסדר דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה