הגדלת מספר לראיה מרחוק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/06/2015 | 14:58 | מאת: דלית

שלום רב, לבני בן ה-14 יש מספר 9 לראייה לרחוק + צילינדר. המספר שלו עלה כל שנה במשך 6 השנים האחרונות. מה אפשר לעשות על מנת למנוע את ההתדרדרות מצב הראייה שלו? לפני כשבועיים קנה עדשות האם זה עלול להחמיר את הבעיה? אני מאוד מוטרדת מהעובדה שהמספר שלו לא מתייצב, ניסינו תרגילי עיניים אך זה לא אפקטיבי. מה עושים?

24/06/2015 | 18:42 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדלית שלום, אם הבנתי נכון שמדובר בקוצר ראיה, בקשי מרופא העיניים שלכם שיסביר לך על הטיפול באטרופין מהול, יתרונות, חסרונות וציפיות. קראי למשל את המאמר הזה: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3380676/ דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה