מצמוצים מרובים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/06/2015 | 09:40 | מאת: מיכל

שלום רב בני בן ארבע. בחודשיים- שלושה האחרונים הוא החל למצמץ חזק ובאופן תכוף בעיניו. חשוב לציין כי זה לא קורה תמיד, אלא מדי פעם (כל יומיים-שלושה) יש לו התקפה של חצי שעה של מצמוצים. הוא טוען שזה בגלל שנכנס לו חול לעין בגן, אבל זה לא בהכרח קורה בגן או מיד לאחריו. שאלתי היא- האם יש צורך בבדיקת רופא? האם זה יכול להעיד על בעיית ראייה? תודה

22/06/2015 | 21:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיכל שלום, נשמע כמו "טיק". יש מקום לבדיקת עיניים מלאה, ואם תקינה, כולל שאין צורך במשקפיים, אין צורך בטיפול מיוחד, יעבור לבד. (לפעמים לטובת "טיק" אחר...) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה