ניתוחי פזילה חוזרים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/06/2015 | 23:10 | מאת: Limor

הבן של בן 4.5 עבר ניתוח פזילה בשתי העיניים לפני כשנה בגלל פזילה מולדת בעין שמאל כלפי חוץ.השבוע עבר ניתוח נוסף מכיוון שהעין שמאל לאחר הניתוח עלתה מאוד למעלה...נותח רק בעין זאת..כרגע שבוע אחרי הניתוח רואים פזילה בשתי העיניים במיוחד עין ימין כלפי פנים ולעיתים כלפי מעלה...האם זה אומר שהניתוח כשל ...בנוסף מתלונן גם על כאבי ראש..האם תקין...אודה לתשובתך

22/06/2015 | 21:04 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללימור שלום מסוג השאלות שלא ניתן לענות עליהן בלי לבדוק את הילד ובלי לעבור על פרטי הניתוחים שעבר, מה בדיוק נעשה בכל ניתוח, ומה היית הפזילה המדוייקת לפני כל אחד מהם. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה