שטף דם בעין לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/06/2015 | 11:47 | מאת: לירי

שלום, לביתי בת ה 8 חודשים נתגלה שטף דם בעין לפני כשלושה ימים. מדובר על כתם די גדול בחלק הפנימי של העין ורחוק מהאישון. לא קיבלה מכה שאנו יודעים עליה. בנוסף עין זו מאובחנת כלוקה בתסמונת דואן. אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה,על מה הדבר יכול להעיד ומה כדאי לעשות? תודה רבה

22/06/2015 | 20:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללירי שלום, שטף דם כזה בדרך כלל הוא סונטאני או משני לגרוד עין קל וכדומה. מספיקה טיפת דם אחת לצבוע חזק את הלחמית. אם אין נוספים, בדרך כלל לא צריך לעשות כלום. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה