ניתוח dcr אנדוסקופי, בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/05/2015 | 23:15 | מאת: שירן

היי, בתי בת 4. עברה פעמיים ניתוח פתיחה של דרכי דמעות, צינוריות , ובלון , סהכ 4 ניתוחים. כעת, מכיוון שהמצב חסר לקדמותו היא מועמדת לניתוח dcr בשניידר, אנחנו ממתינים לתאריך . אשמח לדעת מניסיונך, מהם סיכוי ההצלחה בילדה שכל הפרוצדורות הרפואיות האחרות לא צלחו וזה כן? כמה ההחלמה קשה יותר? והאם זה נכון שאם זה לא יצליח זה אומר שהיא תצטרך לחיות עם זה ? תודה , שירן.

18/05/2015 | 21:09 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשירן שלום. DCR זה אכן השלב הבא לאחר שהרחבה עם בלון+השתלת צינורית סיליקון לא הועילו. סיכויי ההצלחה אמורים להיות טובים, אין לי ניסיון אישי בניתוח בשיטה האנדוסקופית, אבל אמור להיות בסדר. בהצלחה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה