ראיית אור צהוב

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/04/2015 | 10:02 | מאת: עליזה

בתי בת 3 ו- 4 חודשים ומתלוננת לאחרונה על ראיית אור בצבע צהוב למספר דקות בעין ימין בלבד. כשזה קורה לה היא מבקשת לכבות את האור בבית ולסגור את התריסים כדי שיהיה חשוך. רופא עיניים ערך לה בדיקה וטען שהכול תקין ואין לו הסבר לתופעה זו. מה יכולה להיות הבעיה ? האם לפנות לרופא אחר ?

03/05/2015 | 13:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעליזה שלום, לא תלונה שכיחה. אם בדיקת העיניים תקינה, כולל בדיקת הרשתיות בהרחבת אישונים, כנראה לא ממקור עיני. נצנוצי אור יכולים לנבוע ממשיכה על הרשתית (אבל כיבוי האור בחדר לא משפיעה, התופעה ממשיכה). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה