מספר במשקפיים כל הזמן עולה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/03/2015 | 23:21 | מאת: דוד

גילי 16/6 וכל הזמן המספר עולה המספר שלי כרגע הוא ימין 4 שמאל 3.75 ועכשיו עשיתי בדיקת ראייה ועלה בחצי בכל צד. 1. האם יש משו לעשות בנידון שישאר יציב? 2 . האם יש צורך בקניית משקפיים בשביל חצי מספר והאם זה יכול לעזור בשביל יציבות המספר? אני רוצה שהמספר יהיה יציב על מנת שאוכל לעשות ניתוח בגיל 18.

24/03/2015 | 18:29 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדוד שלום רוחק הראיה לא מאד גבוה, והעליה של חצי (אם בזמן סביר) היא דבר רגיל בגיל זה. 1-בעליות מהירות יותר אפשר להשתמש באטרופין 0.01%, קרא על זה ברשת. 2-אם זה מפריע לך. לא תורם ליציבות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה