עפעפיים נפוחות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/03/2015 | 06:42 | מאת: מרינה

שלום. תינוק שלי בן 10חודשים גמעת. שמתע לב שיש לו עפעפיים נפיחות במיוחד כל בוקר כשמתורר במהלך היום זה קצת יורד אך לדעתי גם נפוח. העם יכול להיות מבנה כזה?קבעתי טור לרופא עניים אבל עד אז אולי יש עוד סיבות במיוחד מדאיג בוקר. תודה רבה

18/03/2015 | 17:30 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למרינה שלום, אם משאר הבחינות בריא, ואין לו נפיחויות אחרות בבוקר, (כמו בקרסוליים או בגב), קרוב לוודאי שאין בעיה דחופה. שווה להתייעץ גם עם רופא הילדים, שהוא יותר זמין. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה