עין דומעת לעיתים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/02/2015 | 14:08 | מאת: מיטל

שלום, עינה הימנית של בתי בת השנתיים דומעת לפעמים. הן בבדיקה השגרתית של גיל שנה והן בבדיקה חוזרת הכל היה תקין. ואני גם לא כ"כ מודאגת כי כמו שהרופא אמר, זה לא תמידי ואפילו לא יומיומי. אבל עדיין עולה השאלה-למה זה קורה. יצוין כי לעיתים יש דמה שאינה זולגת. תודה רבה.

26/02/2015 | 18:14 | מאת: ד"ר דורון נוימן

כנראה הפרעה קלה בניקוז הדמעות אל האף. יותר כאשר מצוננת? אם קל ולעיתים רחוקות, שווה לחכות, הרבה פעמים עובר לבד. אם מחמיר, לפנות גם לרופא אף אוזן גרון ילדים לוודא שאין ממצא באף שחוסם את מוצא התעלה. דר. נוימן

26/02/2015 | 21:59 | מאת: מיטל

אבדוק אם זה יותר כאשר מצוננת. בתחילה חשבתי שבכלל מדובר באלרגיה או ברגישות יתר לשמש...אמשיך לעקוב. המון תודה!!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה