הראיה שלי מרצדת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/02/2015 | 11:15 | מאת: ל

תחילה: בן 23, בריא, בלי עבר רפואי. לאחרונה קיבלתי שפעת והיא חלפה, אך לאחרונה שמתי לב כשאני עוצר את הנשימה ואת האף ומנסה לדחוף או למשוך אוויר (כמו לשחרר אוזניים) הראיה שלי נפגעת למצב שכל התמונה מרצדת לי כלומר אני רואה את התמונה עוברת שמאלה וקופצת לימין ושוב לשמאל ושוב לימין זה נעלם לי כשאני מנסה לינוק אוויר אך חוזר לי כשאני מנסה לדחוף אוויר, והדבר נמשך כבר תקופה האם יש לי ממה לחשוש? יודע שצריך לעשות סריקות CT או MRT אך סקיצה למשהו אפשרי? הדבר היחידי שאני מרגיש הוא באוזן ימין כשאני לוחץ על הלסת התחתונה בצד גם כן ימין, אני שומע רעשים כמו של מים או רישרוש

26/02/2015 | 22:17 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מציע שתתיעץ עם נאורו-אופטלמולוג, סביר שיש מקום להדמיה לשלול הפרעה וסקולרית בארובה, אבל זה באמת לא השטח שלי. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה