תינוק פוזל לסירוגין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/02/2015 | 17:35 | מאת: לילך

שלום וברכה! התינוק שלי בן חצי שנה. לפני כשבועיים שמנו לב שהוא מתחיל לפזול מידי פעם. פעם בעין ימין פעם בשמאל ולעיתים גם שתיהן ביחד. הפזילה היא פנימה לכיוון האף. מיד לקחתי אותו לרופאת עיניים ילדים היא בדקה אןתו ביסודיות עם טיפות הרחבה וב"ה כל חלקי העיניים בסדר. היא לא ראתה פזילה כי הוא בכה במשך הבדיקה. מאז הוא פוזל לעיתים קרובות יותר. מה עושים? אני לחוצה ממש. יש לו תור רק בעוד חודשיים..זה לא המון זמן? אני ממש לא יודעת מה לעשות. האם זה חולף מאליו?? תודה רבה ובשורות טובות.

26/02/2015 | 22:11 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללילך שלום, חזרי אל הרופאה לבדיקה חוזרת, או קחי אותו לרופא אחר. את מתארת פזילה "אמיתית" שמחמירה תוך תקופה קצרה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה