מצמוץ " וכאבי עיניים"

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/02/2015 | 15:05 | מאת: תמי

שלום בני בן 2.10, מרבה למצמץ ממש חזק בייחוד בשעות הערב העיניים שלו אדומות ולעיתים דומעות ואף מתלונן כי יש לו כאבי עיניים..כמו כן הוא מרבה להתקל בחפצים ולמעוד. היום לקחתי אותו לבדיקת עיניים לפני שנכנסנו לרופא העוזרת בדקה אותו והילד ידע לענות על האיורים הגדולים והבנוניים אך הקטנים לא.. בכול זאת אמרה שהראייה תקימה כאשר נכנסנו לרופא עשה בדיקה עם הרחבת אישןנים וגם אמר כי הכול תקין....? אציין כי זה לא רופא עיניים לילדים אם זה משנה.... אז מה זה יכול להיות?

26/02/2015 | 18:10 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לתמי שלום, איך אפשר לענות על השאלה שלך בלי לבדוק את הילד? צריך לבדוק את הראיה, את העינים, לבדוק עם טיפות הרחבה את התשבורת (צורך במשקפיים), ולפי הממצאים לראות מה הבעיה, אם יש כזו, ולהמליץ טיפול בהתאם. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה