פזילה סמויה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/02/2015 | 14:37 | מאת: טל

שלום אובחנה לבני בן 3.3 פזילה סמויה. בעין אחת. הראיה תקינה וזהה בשתי העיניים. תהיתי האם בגיל זה יש משהו שאפשר לעשות פרט למעקב, נאמר לנו שתרגול הוא רק מגיל מאוחר יותר ושב 50% מהמקרים יהיה צורך בניתוח תיקון פזילה בעוד כמה שנים, האם מדוייק? תודה רבה טל

13/02/2015 | 09:05 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אני לא יודע מאיפה המספר המדוייק של 50% חלק הממקרים של "פזילה סמויה" (לא בדיוק אבחנה רפואית) מתקדמים לפזילה שמצריכה טיפול (תרגול, משקפיים, ניתווח) וחלק לא. דר. נוימן

19/02/2015 | 10:49 | מאת: טל

רופאת העיניים אצלה היינו (דר פרילינג) אמרה לנו 50%.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה