אבחנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/01/2015 | 16:48 | מאת: דנה

בני בן חודש וחצי והתחלתי להבחין במה שנראה כפזילה. האם ייתכן כי זה נראה עכשיו כפזילה ובעוד מספר חודשים זה יסתדר מעצמו והשרירים של העין יתחזקו? באיזה גיל ניתן לאבחן פזילה? מה ניתן לעשות לתיקון הפזילה? מה שיעורי ההצלחה?

26/01/2015 | 21:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אם הפזילה רק מידי פעם, והשכיחות הולכת ויורדת עם הגדילה, קרוב לוודאי שאין בעיה. (מוקדם מידי כדי להתעניין באחוזי ההצלחה של ניתוחי הפזילה השונים...) אם הפזילה מחמירה בזוית או בשכיחות, יש מקום לבדיקה על ידי רופא עיניים לילדים. דר. נוימן

27/01/2015 | 13:54 | מאת: דנה

דר נוימן תודה על תשובתך, כרגע הפזילה נראית כלפי פנים. האם ניתן לאבחן בגיל חושיים שלושה?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה