נים בעין וראש שמוט

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/01/2015 | 14:43 | מאת: שני

שלום הבת שלי בת שלושה חודשים שלשום אחותה משכה אותה מהמיטה על הראש הנפילה לא הייתה נוראה והכול היה בסדר בהמשך היום למחרת בערב הרמתי אותה והראש שלה נפל שמאלה היא לא הזיזה אותו פרט לעיניים נסענו לבית חולים אבל בזמן ההמתנה זה חזר לרגיל היא מגיבה צוחקת אוכלת הכול בסדר היום היא קמה עם כתם ורוד בעין שמאל מה צריך לעשות?? יש לציין שהיה קר מאוד והיינו עם הפסקת חשמל 18 שעות!!! יכול להיות שבגיל כזה נתפס הצוואר?

12/01/2015 | 15:02 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשני שלום, אני באמת לא יודע לגבי הצוואר והקור. יש מקום לבדיקת עיניים מלאה, כולל בדיקת הקרקעיות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה