דלקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/12/2014 | 20:52 | מאת: יוליה

שלום רב, בני בן חודשיים ומזה יומיים הופיעה בעין שמאל דלקת. זה מתבטא בדמעות והפרשה צהובה בקצה העין. לצערי אין תור פנוי לרופא בימים הקרובים ואיני מעוניינת לסוע למיון מכיוון שמפוצץ במחלות. התחלתי לנגב את עיניו בתה עם צמר גפן . השאלה אם יש טיפות עיניים לילדים שאפשר לתת עד שאראה רופא. אולי סטילה או דתאמיצין? אןלי יש עצה לתרופת סבתא. לתשובתך אודה. בברכת יום נעים.

14/12/2014 | 12:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליולה שלום כמובן שאי אפשר לעשות אבחנה בלי לראות את הילד, אבל מה שאת מתארת לא נשמע כמו דלקת עיניים, אלא כמו הפרעה לניקוז הדמעות. אם ה"לבן" של העין נשאר לבן, מספיק שתנקי את ההפרשות, והתייעצי עם רופא עיניים לילדים בהזדמנות קרובה. (דאתאמיצין מכיל סטרואידים, לא משהו לתת בלי בדיקת עיניים על ידי רופא עיניים קודם). דר. נוימן

14/12/2014 | 14:30 | מאת: יוליה

דר נוימן שלום תודה על תגובתך המהירה. חזרנו מהרופא וקיבלנו טיפות עם אנטיביוטיקה למשך 5 ימים. תודה רבה ושבוע נפלא.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה