דלקת עיניים חוזרת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/11/2014 | 11:30 | מאת: יעל

שלום, בני בן שנתיים ורבע. היתה לו דלקת בשתי העיניים,קיבלנו טיפות דתאמיצין למשך 7 ימים 4 פעמים ביום.הטיפות עזרו אך כעת לאחר שבועיים שוב יש לו הפרשות.לצערי פיספסתי מספר קטן של מנות בימים האחרונים של הטיפול משום שהלך לגן. האם יכול להיות שזו הסיבה שהדלקת חזרה? האם אני יכולה לחזור על הטיפול שוב?באיזה מינון? המון תודה יעל

07/12/2014 | 12:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליעל שלום, כל טיפול ספציפי יכול להמליץ רק רופא שבדק את הילד. בכללי, ברוב המקרים לא מדובר על דלקת עיניים חיידקית שמצריכה טיפול אנטיביוטי, אלא על דלקת לחמית כחלק מזיהום ויראלי. (היה גם מקורר?). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה