חסימה בצינורית הדמעות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/11/2014 | 14:32 | מאת: יעל

תודה על התשובה המהירה. 1. האם יש סיכון באי מתן טיפול לדלקת(ההפרשות) שיש בעין? חלב אם יכול לעזור? 2. לחיצה חזקה בצינורית לא יכולה להזיק למבנה האף של התינוק? 3. שמתי לב לכך שבעפעף העליון ליד הריסים לעיתים יש אפרוריות קלה - האם זה תקין? תודה רבה יעל

25/11/2014 | 16:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליעל שוב שלום: 1- לא ממש. (זיהום בפנים משני לזיהום בשק קיים, אך נדיר בילדים. לגבי חלב, לא לפי המידע שלנו. 2-אולי יכולה, לא נתקלתי בתאור כזה. 3-?? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה