פזילה פתאומית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/11/2014 | 15:36 | מאת: קרן

בחודשיים האחרונים החלה להתפתח אצל ביתי בת ה 4 פזילה בעין שמאל. העישון פונה החוצה כשהיא עייפה או חולמת בהקיץ. רופא עיניים אמר שיש פזילה שדורשת ניתוח ושלח אותנו לנוירולוג ילדים. בדיקת הרופא יצאה תקינה לחלוטין אך הוא החליט לשלוח אותנו ל mri דחוף. בנוסף חוש הריח של הילדה התגבר והכל מריח לה מסריח. האם לדעתך יש צורך בבדיקה שנעשית בהרדמה מלאה?

19/11/2014 | 18:31 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לקרן שלום, אין מצב שרופא שלא בדק את הילדה יבטל בדיקה שקבע רופא שבדק אותה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה