חנויות למשקפיים לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/11/2014 | 20:33 | מאת: אמא למתוקות

שלום, יש לי 2 בנות עם בעיית פזילה. הומלץ לנו על משקפיים. האם יש חנויות נוספות שמתמחות במתן משקפיים לילדים מלבד אופטיקיד? תודה

16/11/2014 | 21:21 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יש גם אופטומטריסטים שמתמחים יותר בילדים כמו איון הר ברעננה או סיגל נתיב בתל כביר. (יש עוד הרבה אחרים, את אלו אני במקרה מכיר).

16/11/2014 | 22:16 | מאת: אמא למתוקות

תודה על תשובתך, העניין הוא שיש הטבה מקופ"ח לאומית לקניית משקפיים לילדים בעלות של 21 שח וזה תופס בחנויות משקפיים שונות ולא רשתות, איך אדע לאן ללכת ומה יתאים לבנותי? בעבר קניתי לאחת מהן משקפיים בחנות "רגילה" והיתה בעיה שעשו לה מולטי פוקאל כמו של מבוגרים ולא מותאם לילדים, ולפני כן קנינו ב"הלפרין" ונתנו לה מסגרת צרה (לפי בחירתי, מחוסר ידע מספק) והעדשה לא הגיעה עד לגבה ולא חל שיפור, לאחר 2 הנסיונות הללו הלכנו לאופטיקיד. רוצה להימנע מנפילה וטעות חוזרת איתן ולכן מתייעצת, תודה!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה