שעורה בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/10/2014 | 11:14 | מאת: חמודי

בתי בת 4 שנים הייתה לה שעורה בעין ימין אשר נעלמה אבל שוב חזרה הפעם עם גוש אדום קשה מז זה אומר והאם הדבר מסוכן ומה עושים ??? אנו מאוד מודאגים ותודה

19/10/2014 | 14:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קרוב לוודאי השלב הכרוני של השעורה. הגוש הוא בלוטת החלב שנהרסה מהזיהום. יחלוף בטיפול סבלני בקומפרסים, יכול לקחת הרבה זמן. קח אותה לבדיקה אם יש ספק באבחנה דר. נוימן

19/10/2014 | 21:14 | מאת: חמודי

שלום ד"ר נוימן ותודה על התשובה הלכנו לרופא עיניים ילדים שנתן לנו משחה והמליץ על קומפרסים חמים , מגבונים לעין , ביצה קשה ואמר שצריך סבלנות ונחכה עוד חודש ימים ואם לא אז אין ברירה וחייבים לעשות ניתוח ועבר שבוע ימים ואין שיפור אז כנראה נצטרך לעבור את הניתוח ותודה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה