מבט לאחור...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/10/2014 | 15:27 | מאת: חן

שלום דוקטור, התינוקי שלי בן 4.5 חודשים (כרונולוגי) נולד בשבוע 34 . לאחרונה בשכיבה על הגב מרבה להביט לאחור , ממש מסתכל למעלה ואחורנית בלי משהו מיוחד שמושך את תשומת ליבו. זה קורה הרבה במהלך שעות העירות והשכיבה על הגב. וכשהוא שוכב על הבטן זה לא קורה,הוא מסתכל ישר .רק שאם הוא ממוקד בחפץ מסויים וקוראים לו הוא לא מגיב ,נראה שהוא ממש מרוכז בחפץ (כשהשתחרר מבית החולים הבדיקת שמיעה יצאה מצויינת) חשוב לציין שיש קשר עין ושהוא חיוני וחייכן ושהוא סובל מריפלוקס . מיותר לציין שאני טיפה חוששת לאור מה שקראתי באינטרנט ,אשמח לתגובה ממך האם יש צורך לבדוק ולמי לפנות?

19/10/2014 | 14:11 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לחן שלום, מה שאת מתארת, בעיקר בילד שיוצר קשר עין מצויין ועוקב היטב, לא נשמע משמעותי. מה קראת באינטרנט שהלחיץ אותך בנושא? דר. נוימן

22/10/2014 | 15:28 | מאת: חן

קודם כל תודה שהשבת :) מה שקראתי באינטרנט וממנו חששתי ,שזה יכול להיות קשור לאוטיזם. יש עוד תופעה מוזרה, הוא אוהב לכסות לעצמו את העיניים וכך להירדם. האם זה תקין?

24/10/2014 | 11:01 | מאת: חן

ביקרנו אצל רופאת הילדים,והיא טענה שהמרפס ראש הקדמי נראה קטן ושיש לעקוב אחרי זה יש מצב שזה קשור לתופעה??..המבט לאחור וכיסוי העיניים?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה