תינוק מוריד משקפיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/10/2014 | 16:56 | מאת: רעות

הי, הבן שלי בן שנה וחודשיים , לפני כחודש וחצי התחיל להרכיב משקפיים (מינוס 7 בשתי העיניים) ונראה שהתרגל אליהם די מהר. ביומיים האחרונים נראה שהמשקפיים קצת יותר מפריעות לו והוא מוריד אותם מס רב של פעמים במהלך היום, הדבר מלווה לעיתים גם בשפשוף עיניים, לא רק כשהוא עייף. קבועה לו ביקורת אצל רופא בעוד כחודש. האם יש דרך, לפני הבדיקה אצל הרופא, שאוכל לדעת מה משמעות הדבר? האם אתה ממליץ להקדים את הבדיקה? תודה מראש, רעות

10/10/2014 | 12:09 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ממליץ להקדים את הבדיקה דר. נוימן

15/10/2014 | 12:56 | מאת: רעות

19/10/2014 | 13:00 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בעקרון כן, בכל זאת 7-. אני בטוח שהרופא ייתן לך תור מייד כשישמע שלא מרכיב ברצון. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה