פזילה אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/10/2014 | 16:30 | מאת: לימי

שלום רב, לא מצאתי פורום פזילה אצל מבוגרים, אולי אקבל עזרה כאן? אני בת 60 פוזלת בעין אחת מילדות. לדעתי עם השנים הפזילה החמירה, בעבר פזלתי כאשר הייתי עייפה. א.האם טוב לכסות את העין הלא פוזלת כדי להשתמש בעין הפוזלת? (אני לא יודעת אם אני משתמשת בה) ב, האם אפשר /רצוי לנתח העין בגיל זה? הפזילה גם מפריעה לי מאוד מבחינה אסתטית. תודה רבה על התיחסותכם.

10/10/2014 | 12:03 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללימי שלום רופאי העיניים לילדים מטפלים בפזילה בכל הגילים. (השם המלא של ההתמחות הוא: "מומחה למחלות עיניים בילדים ולפזילה". לטיפול בסגירות אין בדרך כלל תפקיד בשלב כזה. אם יש בעיה קוסמטית, ניתן לתקן את הפזילה בכל גיל. דר. נוימן

10/10/2014 | 16:57 | מאת: לימי

שלום רב, תודה על תשובתך. אם אפשר רציתי לשאול בהמשך לתשובתך: א. מהם הסיכונים בניתוח לתיקון פזילה? ב. האם בפעולה ניתוחית אחת ניפתרת הבעיה? תודה רבה!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה