ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/09/2014 | 20:38 | מאת: לינור

לילה טוב בני בן השנתיים ושבעה חודשיים עבר לפני שנה ניתוח לפתיחת תעלת הדמע..(לציין שלא עזר).כבר מזה תקופה הוא לא אוהבת שמים נוגעים לו בעניים בזמן מקלחת הוא מתחיל לבכות ולצעוק..רציתי לדעת מה הסיבה?האם זה בגלל הניתוח או שאולי זה קשור למשהו אחר??תודה רבה!!

22/09/2014 | 22:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללינור שלום לא סביר שיש קשר בין ניתוח שעבר בהרדמה לפני זמן רב ובין נגיעה באיזור העין בזמן מקלחת. שווה בדיקה, מה גם שיש צורך לפתוח את החסימה בדרכי הדמעות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה