עינים אדומות בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/09/2014 | 22:59 | מאת: עדי

שלום רב בני בן השנה וחצי סובל בששת הימים האחרונים מעיניים אדומות מאד, לאחר שהיה בבריכה. כמו כן מדי פעם משפשף את עיניו ואז העיניים אדומות אף יותר. רופאת עיניים שהיינו אצלה אתמול קבעה כי מדובר באלרגיה ונתנה טיפות להקלה. עם זאת מאז לא נראה כל שיפור אלא העיניים נעשו יותר אדומות. יש לציין כי אין הפרשות מהעין. באם קביעתה נכונה, תוך כמה זמן אמור להראות שיפור והאם יש מקום להחמרה באודם כמו מאתמול ועד היום? האם יכולה להיות אבחנה אחרת? אודה על תשובה בהקדם

03/09/2014 | 20:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעדי שלום, מבלי לבדוק את העיניים, אלרגיה נשמע כאבחנה מתאימה לסיפור שאת מתארת. יכול לקחת מספר ימים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה