רהט

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/08/2014 | 00:49 | מאת: שימא

שלום וברכה ילדתי בת השבעה חודשים סובלת מאנסטגמוס ומבדיקה גנטית מצאו שיש לה הירמנסקי פודלאק סינדרום, בקשר לעין בבדיקה בעין ימין 6בעין שמאול 7 רציתי לדעת מה הוא המספר נורמאלי לאנשים בלי בעיות בראייה . בתוצאות הבדיקת גם צילינדר בעין ימין4.75 ובעין שמאול2.75 מה הוא המספר לאנשים בלי בעיות? מה אני יכולה לעשות כדי חשפר את הראיה שלה ולהפחית את התנועות בעיניים? ואיך צריך להתמודד עם תינוקת עם בעיה זו? תודה

03/09/2014 | 20:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשימא שלום תחום המספרים הרגיל בדיל זה הוא עש 2+ לערך. כשהכול תקין לא אמור להיות צילינדר כלל. צילינדר קטן (עד 1.0) וסימטרי די שכיח בגיל זה. להקפיד על הרכבת המשקפים. בהצלחה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה