שריטה באזור העפעף

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/08/2014 | 14:40 | מאת: רוני

שלום, הבן שלי בן 10 חודשים נשרט עי ציפורניים של ילדה.. ממה שאני יכולה לראות מדובר בשריטה שהיא בין העין לאף, וגם בעפעף התחתון. גם נראה כאילו יש נפיחות קלה כמו הצטברוץ נוזלים בעפעף התחתון. שקצת השתפרה בחצי שעה שאחרי. איך ניתן לדעת אם יש פגישה בעין?! מה עליי לעשות לחטא את האזור? נראה לי שיש איפה אדמומיות בעין .

17/08/2014 | 13:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרוני שלום, אם העין עצמה (להבדיל מהעפעפיים)מראה סימני פגיעה (אודם,גרוי, שפשוף עיניים) יש מקום לבדיקת העין על ידי רופא עיניים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה