אחרי ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/08/2014 | 08:58 | מאת: מתן

בני עבר ניתוח פזילה ב- 2 העיניים. הפזילה לא היתה קבועה אלא היו תופעות של נדידת האישונים ב- 2 העיניים. מאז הניתוח הילד נראה פוזל פנימה מה שלא היה קודם. האם זה תהליך רגיל?

15/08/2014 | 22:26 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למתן שלום. קשה לי לענות בלי לדעת מה המצב בדיוק. (מה היה המצב המדוייק לפני הניתוח, מה נעשה בניתוח, ומה הזוית המדוייקת היום, עם ובלי התיקון. מטרת הניתוח בניסטגמוס (אם אני מבין נכון את המקרה) היא לפעמים תיקון הטיית הראש (אם הייתה), או שיפור חדות הראיה. מסוג השאלות שרק מי שמכיר את המקרה יכול לענות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה