משקפיים לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/08/2014 | 00:56 | מאת: טלי

היי. שלושת בניי מריכיבים משקפיים כבר שנתיים. תאומים בני 7 .וילד בן 10 שאצלו הייתה עין עצלה. נבדקו אצל ר.עיניים לילדים. בבית אף אחד מהם לא שם רק בגן או בביהס' המספרים -2 ולילד הגדול צלינדר. האם זה בסדר או צריך שישימו קבוע? הילד עם העין העצלה שטופלה והשתפרה אינו אוהב להרכיב כלל ומאבד כל פעם אותם. מאיזה גיל אפשר לעשות בדיקה אצל רופא רגיל ולא של ילדים? תודה.

15/08/2014 | 22:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לטלי שלום, שוב- שאלה שיכול לענות עליה רק הרופא שבודק את הילדים, יודע בדיוק מה חדות הראיה בכל עין עם ובלי המשקפיים, נוכחות פזילה לרחוק או לקרוב, עם ובלי התיקון וכדומה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה