פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/08/2014 | 10:51 | מאת: דקלה

שלום, בני בן שנתיים ועשרה חודשים. עבר ניתוחלתיקון פזילה בשתי העיניים בגיל שנה וחצי. כעת עליו לעבור תיקון בעין אחת. העיניים פוזלות לכל מני כיוונים. מכייוון שמצבו הרגשי של בני לאככ טוב כרגע, רציתי לדעת האם יהיה נזק לראייתו המתפתחת בדחיית הניתוח בכמה חודשים

15/08/2014 | 22:19 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדקלה שלום, זו שאלה לרופא שבדק את הילד ויודע בדיוק מה מצב הראיה והתשבורת שלו. בכללי, מועד ניתוח הפזילה לא קשור בדרך כלל לחדות ראיה. כן יכול להיות קשור להתפתחות חיבור דו עיני, ראיית עומק וכדומה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה