מהי אניסומטרופיה קלה ?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/07/2014 | 10:42 | מאת: סיוון

שלום ד"ר , בתי בת שלוש וחצי ,להלן הנתונים שנמצאו בדיקת הראייה עבורה : RE 5/6 SC LE 5/6 SC SKIA אישון צר : RE-0.50+1.25875 LE+0.75 אין עדות לפזילה או הגבלה בתנועות עיניים אך יש אניסומטרופיה קלה מה זה אומר אניסומטרופיה קלה , והאם יש דרך לטיפול ? תודה

25/07/2014 | 15:12 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הפירוש- הבדל בתזבורת ("מספר" המשקפיים) בכל עין. במקרה שלכם אסטיגמטיזם קל בעין ימין. אם אכן הראיה טובה ושווה בכל עין, ואין חשש לעין עצלה, בדרך כלל אין צורך בטיפול. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה