הפרשות מהעניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/04/2014 | 10:12 | מאת: תומר

לבני בן החודש וחצי יש כבר מספר ימים הפרשות מהעניים. היינו היום אצל רופא הילדים (לא רופא עיניים) אשר נתן לנו משחת עניים + טיפות עיניים למשך 5 ימים. רציתי לדעת האם הטיפול הינו טיפול נכון או שכדאי לראות גם רופא עיניים לילדים. עלי לציין כי לפני כחודש היתה בעיה דומה אשר טופלה באופן זהה, הבעיה חלפה לזמן מה וחזרה לאחרונה.

27/04/2014 | 11:35 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לתומר שלום לא ניתן לתת המלצה לטיפול ספציפי בלי לבדוק את העיניים "הפרשות מהעיניים" מאפיינות מגוון רחב של פתולוגיות, לכל אחת טיפול אחר, ולא כל אחת דורשת טיפול דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה