ocular melanosis

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/04/2014 | 10:01 | מאת: לימור

שלום רב, בני בן שנתיים אתמול לקחנו אותו לרופא ילדים מומחה שבדק אותו ואמר שיש לו ocular melanosis כי יש לו שחור כחול בלבן של שני העיניים, מה זה? האם צריך לפחד? למה זה יכול להיתפתח?

10/04/2014 | 17:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללימור שלום, תחת השם הזה יש טווח של פתולוגיות, תלוי מה היו הממצאים בדיוק. בדרך כלל לא מדובר בבעיה משמעותית. האם זה רופא עיניים שבדק? האם יש ממצאים אחרים בעיניים? יש תמונה דומה לבני משפחה אחרים? מציע שתחזרי עם השאלות האלו לרופא שבדק אותו ומכיר את התמונה הספציפית, כדי שייתן לך תשובות מדויקות המתייחסות למקרה הזה. דר. נוימן

17/04/2014 | 09:59 | מאת: לימור

כן רופא עיניים לילדים בדק אותו. הוא לא אמר אם יש ממצאים אבל אמר שצריך להיות במעקב חצי שנתי. אין תמונה דומה לבני משפחה אחרים. הוא נולד עם זה. מה הסיכויים שזה יתפתח למלונמה? חס וחלילה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה