אישון בורח?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/04/2014 | 22:54 | מאת: שרית

תשלום. תינוק שנולד בשבוע 34. כיום בן חמישה חודשים. לאחרונה הבחנתי ( לאחר שהאחות בטיפת חלב האירה את עיניי ) כי בזמן שהילד ממקד מבט למרכז האישונים באמצע אך כשר מביט לצדדים אישון אחד פונה פנימה והשני נשאר במרכז . מה זה יכול להיות ? האם יש צורך לבדוק?

10/04/2014 | 17:46 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשרית שלום את מתארת הגבלה בתנועות העיניים בעין אחת. יכול להתאים לתסמונת Duane, או אפשרויות אחרות. קחי את הילד לבדיקת רופא עיניים לילדים ולפזילה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה