פזילה רגעית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/03/2014 | 15:59 | מאת: ליאת

שלום רב, אתמול נתקלנו לראשונה בתופעה מוזרה אצל ביתי בת השנה: כפעמיים-שלוש במרווח של כמה שעות, עין ימין שלה פזלה לרגע לכיוון האף, ביתי מיצמצה וזה "השתחרר" וחזר למצב הרגיל. היא נמצאת איתי בבית ומעולם לא נתקלתי בזה. ייתכן שזה קרה גם הבוקר (לדברי בעלי), אך אני לא ראיתי זאת כל היום היום. מה זה יכול להיות? כמובן שנלחצתי מאוד באופן טבעי ואקבע מיד רופא עיניים. תודה ליאת

31/03/2014 | 16:57 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יכול להצביע על רוחק ראיה. קחי אותה לבדיקת העיניים של גיל שנה אל רופא עיניים לילדים. הבדיקה כוללת בדיקת התישבורת (נוכחות רוחק או קוצר ראיה). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה