תוצאות בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/12/2011 | 16:06 | מאת: שרית

ביתי בכיתה א' ובתוצאות בדיקת העיניים נשלח לי פתק שאומר כי בעין שמאל הראיה שלה היא 5/10 קבעתי לה תור לרופא עיניים אבל התור הקרוב הוא עוד חודש האם עלי לנסות לזרז את התור ומה זה אומר בכלל התוצאה הזו? תודה רבה!

11/12/2011 | 12:56 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשרית שלום הפתק אומר שבבדיקת סקר ?שנועדה לסקור מספר גדול של ילדים בזמן קצר, יעיל אך לא מאד מדוייק, נמצא ליקוי ראיה חד צדדי ויש מקום לבדיקה מקיפה יותר שתאשר או תשלול את הממצא ותספק המלצה לטיפול במידת הצורך. בגיל זה המתנה של מספר שבועות היא כבר לא קריטית. דר. נוימן.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה